Ouderraad en ouderbijdrage

Ouderraad

Wij maken graag gebruik van ouderhulp, niet alleen om ouders te betrekken bij het onderwijs, maar ook omdat bepaalde activiteiten zonder hulp van ouders veelal niet mogelijk zijn. Ouders helpen o.a. bij excursies, sportdagen en creatieve activiteiten. Ouderhulp op school wordt niet alleen op prijs gesteld bij praktische zaken. In onze visie op onderwijs zijn wij ervan overtuigd dat het samen opvoeden, laten leren en ontwikkelen naar het begin van de volwassenheid in de huidige samenleving onze belangrijkste taakstelling is en dat kan niet zonder ouderparticipatie.

Leden bestuur van de oudervereniging
 Voorzitter   Ginger Snels      Lid   Michèlle Boessen
 Penningmeester   Nanouk Vlaspoel      Lid   Anke VandenBooren
 Lid  Chaville Norden     Lid   Ginger Snels
 Lid   Judith Breuers-Huyts      Lid   Floor Roeffen
 Lid  Semahat Gündogmus

Brief ouderbijdrage: Ouderbijdrage 2018-2019

De volgende activiteiten worden onder andere uit de ouderbijdrage betaald:

• Sinterklaas
  • Kerst
  • Carnaval
  • Zomerfeest
  • Schoolreisje

De ouderbijdrage bedraagt 30 euro per kind. Wij verzoeken u dit bedrag over te maken op het rekeningnummer NL89 INGB 0666 416451 t.n.v. oudervereniging bs Wyck o.v.v. de naam van uw kind en de groep. Het bedrag dient uiterlijk 11 oktober 2018 bij ons binnen te zijn. Zo hoeven we u later in het schooljaar hier ook niet meer aan te herinneren.

Voor kinderen die tussen herfst en kerstvakantie instromen bedragen de kosten 27,50 euro. Voor kinderen die tussen kerstvakantie en 1 maart 2018 instromen bedragen de kosten 25,- euro. Voor kinderen die na 1 maart 2018 instromen, is de bijdrage 22,50 euro.
De betalingstermijn is 14 dagen nadat de leerling op school gestart is.

De ouderbijdrage is vrijwillig. Echter kunnen wij als oudervereniging bovenstaande activiteiten niet organiseren zonder uw bijdrage. We hopen dan ook dat elke ouder de bijdrage betaalt. Mocht u de ouderbijdrage niet willen betalen, dan verzoeken we u om contact op te nemen met de directeur van de school, Ravian Close.

Mocht u het bedrag niet (tijdig) kunnen betalen, verzoeken wij u contact op te nemen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Ravian Close.

Tijdens de algemene ouderavond in januari 2019 zullen de jaarcijfers bekend gemaakt worden en uitleg worden gegeven over het belang van de ouderbijdrage en de evenementen die de ouderraad organiseert.

Oudervereniging basisschool Wyck
Wycker Grachtstraat 4a