Ouderbijdrage

In het begin van het schooljaar zal de oudervereniging weer allerlei activiteiten inplannen. Om deze activiteiten te kunnen organiseren is er geld nodig. Hiervoor vragen wij u om een ouderbijdrage.

De volgende activiteiten worden onder andere uit de ouderbijdrage betaald:

• Sinterklaas
  • Kerst
  • Carnaval
  • Zomerfeest
  • Schoolreisje

De ouderbijdrage bedraagt 30 euro per kind. Wij verzoeken u dit bedrag over te maken op het rekeningnummer NL89 INGB 0666 416451 t.n.v. oudervereniging bs Wyck o.v.v. de naam van uw kind en de groep. Het bedrag dient uiterlijk 11 oktober 2018 bij ons binnen te zijn. Zo hoeven we u later in het schooljaar hier ook niet meer aan te herinneren.

Voor kinderen die tussen herfst en kerstvakantie instromen bedragen de kosten 27,50 euro. Voor kinderen die tussen kerstvakantie en 1 maart 2018 instromen bedragen de kosten 25,- euro. Voor kinderen die na 1 maart 2018 instromen, is de bijdrage 22,50 euro.
De betalingstermijn is 14 dagen nadat de leerling op school gestart is.

De ouderbijdrage is vrijwillig. Echter kunnen wij als oudervereniging bovenstaande activiteiten niet organiseren zonder uw bijdrage. We hopen dan ook dat elke ouder de bijdrage betaalt. Mocht u de ouderbijdrage niet willen betalen, dan verzoeken we u om contact op te nemen met de directeur van de school, Ravian Close.

Mocht u het bedrag niet (tijdig) kunnen betalen, verzoeken wij u contact op te nemen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Ravian Close.

Tijdens de algemene ouderavond in januari 2019 zullen de jaarcijfers bekend gemaakt worden en uitleg worden gegeven over het belang van de ouderbijdrage en de evenementen die de ouderraad organiseert.

Oudervereniging basisschool Wyck
Wycker Grachtstraat 4a